De goudsmid met meer dan 60 jaar ervaring.

 

Goudsmid De Leus in Vilvoorde: 3 generaties authentiek vakmanschap in exclusieve juwelen


 

 Al 60 jaar lang gespecialiseerd in juwelen op maat

 

Goudsmid De Leus in Vilvoorde is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar kwalitatieve, handgemaakte juwelen op maat vervaardigt en u een uitgelezen selectie aan inspirerende collecties aanbiedt. Goudsmid De Leus werd in 1948 opgericht door Henri De Leus, die werd opgevolgd door zijn zoon Goslin en kleinzoon Peter – die nog steeds op een traditionele manier juwelen ontwerpt en creëert.

Een artisanale werkwijze voor een uniek resultaat

De exclusieve, met de hand vervaardigde ringen, armbanden, kettingen, parels, oorringen en unieke trouwringen van Goudsmid De Leus in Vilvoorde vertellen elk hun eigen verhaal. Het zijn tijdloze en kostbare geschenken met een persoonlijke toets.

 

In ons eigen atelier maken we om het even welk juweel voor u, gezet met briljanten of gekleurde edelstenen van de allerhoogste kwaliteit.

 
 
De Leus Goudsmid De Leus Goudsmid

Een persoonlijke service

Niet alleen onze juwelen zijn uniek en hoogstaand, dat geldt ook voor onze service. Onze specialiteit? Dat zijn juwelen op maat.

 

Maar u kunt bij ons ook terecht voor het herstellen van juwelen, transformaties van juwelen, het oprijgen van parelsnoeren of het graveren van uw sieraad.